Öka din prestation! Bli en snabbare, starkare och gladare cyklist. 

Tillsammans mot målet

✓ Individuellt träningsprogram 
✓ Team-event
✓ Gruppcykling med WBC
✓ Gemensam målsättning

2500kr 

15 jan-21 till sista dec-21

ANSÖK TILL WBC PRO FAQ

STARKARE OCH SNABBARE 

Har du nått ditt max? Behöver du ett tydligare mål? Vill du hitta mer tid till träning och cykling i vardagen?

Som medlem i WBC PRO får du tillgång till både ett personligt träningsupplägg och coachning av certifierad PT OCH dedikerad WBC-cykelansvarig. Allt med målet att göra dig snabbare och starkare. 

Vi kommer vara tydliga, pushande men inkännande. Allt för att du ska prestera bättre samtidigt som vi tillsammans ska nå målet – att cykla Ltd. Gravel Raid i Tyskland tillsammans. 

RIK PÅ UPPLEVELSER 

Vad är väl en solnedgång i havet samtidigt som benen trampar i takt? Den kalla vinden mot kinden en frostvit dag i februari? Turen in genom skogsgläntan som bjuder på höstglöd och förbi hagen där kossorna glor fånigt? 

Det är upplevelser som är så mycket mer än bara prestation. Med upplägget i WBC PRO finns många chanser att delta i aktiviteter som blir upplevelser utöver de vanliga. Tillsammans kör vi utvalda cykellopp i Sverige, både klassiker och nya event. Dessutom arrangeras dedikerade medlemshelger på Gotland vid åtminstonde två tillfällen under året. 

BÄTTRE TILLSAMMANS

Tillsammans blir allt bättre. Genom gemensamma mål och en inkluderande miljö kommer du få kraft att prestera det där lilla extra. Och det blir garanterat mycket roligare! 

Veckovis uppföljning av din träning sker digitalt. Varje månad erbjuds chansen till avstämning med PT-Crille. Vi ses dessutom vardagligen i den privata WBC PRO Facebookgruppen. 

Många fler tillfällen att ses!

Vi planerar att ses vid flera lopp i Sverige under året, under gemensamma resor och medlemshelger. Den stora finalen är resan till Ltd. Gravel Raid i Tyskland i september 2021. Då cyklar vi järnet och fira allt hårt arbete med en härlig grand finale! 

Så här går det till

ÅRET MED WBC PRO

FOKUS:
Styrka och kondition

  • Träna ditt personligt utformade träningsprogram med månadsvis avstämning med PT. Fokus framförallt på inomhusträning, styrka och kondition. 

FOKUS:
Cykling kombinerat med styrka/kondition

  • Fortsätt träna styrka och kondition. Avstämning med PT varje månad. 
  • Delta i vår WBC medlemshelg på Gotland i april
  • Cykla utvalda lopp tillsammans med andra medlemmar

FOKUS:
Cykling

  • Cykla! Fokus framförallt på cykling utomhus. Styrketräning som komplement i ett mer generellt upplägg erbjuds.
  • Fri tillgång till WBC Gruppcyklingevent hela sommaren.

FOKUS:
Mot mål tillsammans

  • Vi reser som ett team till Ltd. Gravel Raid i Tyskland i september 2021. Du måste inte delta men det är en chans att få fira allt hårt arbete med en härlig grand finale! 
  • Vi rundar av cykelåret och laddar inför nästa säsong.  

INTRODUKTIONSERBJUDANDE!

Vi vill bygga för framtiden! Detta första år erbjuder vi därför en BETA-versionen av WBC PRO för att kunna utvärdera och följa upp och bli right-on-point till nästa år. Fördel för vår del – vi får utvärdera och bygga upp, fördel för dig – du får delta till ett mycket genreröst pris. 

Individuellt träningsupplägg ✓

Personligt utformat träningsupplägg för träning både på och av cykeln. Utformat i dialog mellan ceritifierad PT och WBC cykelansvarig.  

Team-event ✓

Inbjudan att hänga med till Gotland på dedikerade teamhelger med cykling, träning, god mat och upplevelser under våren och hösten 2020.

Gruppcykling med WBC ✓

Fritt att hänga med på alla gruppcykling-tillfällen anordnade av WBC. (värde 50kr/tillfälle).

Gemensam målsättning ✓

Möjlighet att följa med på WBC organiserad resa till Ltd. Gravel Raid i Tyskland i september. 

15:e Jan – 31:a dec

2500kr
Möjlighet till delbetalning- endast 209kr/mån!

ANSÖK TILL WBC PRO

Endast 20 platser tillgängliga!