Bästa cyklingen på Gotland
Med proffsig guide

Är du nybörjare på cykel och vill komma igång? Vill du ha en personlig guide till de bästa gravelvägarna på ön eller sällskap i motvinden på de långa landsvägarna?

Se våra förslag på aktiviteter nedan eller kom med en egen förfrågan. Vi har både kontakter och kreativa idéer så vi skräddarsyr gärna en lösning just för dig. Vi vet vilka lunchhak som är bäst, var ölen är kallast och badet blötast. Gotland året runt är vår hemmaplan!

Den cykelguide som utses för att ta hand om dig tar självklart personligt ansvar för att se till att din cykelupplevelse på Gotland blir magisk!

Cykelguide på Gotland

Vi guidar dig oavsett om du är intresserad av att cykla snabbt på landsväg, bland stock och sten i terrängen i skogen eller göra en lugn utflykt till havet. Vi har tillgängliga cykelguider på Gotland under hela året.

EXEMPEL PÅ BOKNINGSBARA TURER

Lilla turen
650kr

För dig som vill komma igång! En cykeltur på ca 1,5 timme helt med hänsyn till din  förmåga och preferens (Landsväg, utflykt, grus eller MTB). Enkel fika ingår.

Mellanturen
950kr

En schysst dag på cykeln! Guidad cykeltur på ca 2,5 timmar helt med hänsyn till din förmåga och preferens (Landsväg, utflykt, grus eller MTB). Lyxig fika ingår.

Halvdag
1450kr

En cykeltur på ca 3 timmar helt med hänsyn till din förmåga och preferens (Landsväg, utflykt, grus eller MTB). Lyxigt fika eller lunchstopp på vägen ingår. 

Priset justeras beroende på antal i gruppen. Hör av dig till oss för offert om ni är fler!

Gör bokningsförfrågan Köp presentkort