PRESENTKORT

Present till den som fyller jämt

Presentkort på cykling är en perfekt present! 

Köper du ett presentkort på en cykelupplevelse garanterar du att din kollega, vän, partner eller syskon får ett oförglömligt minne för livet. 

Presentkort erbjudande

Våra presentkort finns i tre bestämda valörer – 650, 950 eller 1450kr. Alternativt så väljer du valfri summa så vi skräddarsyr vi ett erbjudanden just för dig.

Presentkortet levereras som pdf. per e-post eller som inslaget paket. Väljer du paket hämtas det på Bikeoholic i Klintehamn. 

Bas
650kr

En cykeltur på ca 1,5 timme helt med hänsyn till presentkortsinnehavarens förmåga och preferens (Landsväg, utflykt, grus eller MTB). Enkel fika ingår.

mellan
950kr

En cykeltur på ca 2,5 timmar helt med hänsyn till presentkortsinnehavarens förmåga och preferens (Landsväg, utflykt, grus eller MTB). Lyxig fika ingår.

lyx
1450kr

En cykeltur på ca 3 timmar helt med hänsyn till presentkortsinnehavarens förmåga och preferens (Landsväg, utflykt, grus eller MTB). Lyxigt fika eller lunchstopp på vägen ingår. 

Alla våra presentkort har giltighetstid 12 månader. Presentkortet kan skickas med e-post som pdf. eller hämtas i Klintehamn på Gotland som inslagen present.

Skicka förfrågan