Windbreakers club – hur allt startade.

 

Windbreakers Club började med den ultimata cykelrundan. Passionen för cykling, den gemensamma kampen mot motvinden och att få hänga med vänner blev en oslagbar kombination. 

Det var Jonas & Lovisa Moberg som 2015 startade cykelbutiken Bikeoholic i en gammal frakt-container hemma på bakgården i Klintehamn på Gotland. En okonventionell cykelbutik med litet café som blev ett skönt tillhåll för öns cyklister. Cykling är en livsstil och steget var inte långt till att introducera den första gruppcykelrundan. För det är ju själva cyklingen som är grejen!

Efter att varje vecka tillsammans med en tapper skara cyklat fem mil som utkämpandes i vad som kändes som evig motvind, bland annat längs den vackra Ekstakusten, var den ultimata cykelrundan född, och också namnet – Windbreakers Club. 

På Bikeoholic har det ibland känts som att det har cyklats mer än det har jobbats. Därför kändes det naturligt att 2020 var året vi tillsammans med nya kompanjoner skulle låta Windbreakers Club ta klivet till ett eget bolag och få utvecklas på egen hand till det den sedan länge redan varit – världens bästa klubb.

Bikeoholic kommer leva vidare precis som vanligt och ofta – men inte alltid – agera startpunkt eller på annat sätt vara en naturlig del av Windbreakers Club aktiviteter. 

Nu fortsätter vi göra det vi gör bäst – kämpa, uppleva och umgås!
/Lovisa, Jonas, Andreas & Fredrik

Kontakta oss

 

Jonas

Jonas Moberg
Sälj & samarbeten

Andreas

Andreas Phersson
Träning & guider

Fredrik

Fredrik Erixon
Träning & utveckling

företagsinformation

 

Windbreakers Club AB

Organisationsnummer: 559238-8010
c/o Bikeoholic AB
Donnersgatan 6A
623 77 Klintehamn

 

Follow @Instagram 
@windbreakersclub